Blog

Alweer 20 jaar en 13 jaar

14-06-2014 21:53

Lieve Opa, gister was het alweer 20 jaar geleden dat je ons verliet. 

Nog iedere dag denk aan jou en mis ik jou ontzettend, nu weet ik dat je weer gelukkig samen bent met de liefde van je leven. Dat geeft me weer wel wat troost. Want oma was zo verdrietig, dat ze gewoon niet meer verder wilde dat deed pijn. Ook om oma heb ik nog veel verdriet mis haar ook ontzettend, maar ja dat is nog vers een jaar na haar overlijden op 24 mei. Jullie zouden trots op mij zijn als jullie nu zouden horen dat het met mij redelijk goed gaat.

8 juni was het ook alweer 13 jaar geleden dat ik thuis weg liep, aparte dag want toen werden ook mijn drie poezekindjes geboren. Die mij hardahndig afgepakt zijn. Maar ja ooit komen ze er wel achter wat ze gedaan hebben, en dan hoop ik dat ze spijt zullen hebben van hun daden. Ik was net in klaar met mijn examens die ik met veel pijn en moeite heb gedaan. En tevens ging ik ook nog ruim 40 uur per week werken bij Mc Donald's. Naast mijn schooltijd. Heb nog steeds geen spijt van die beslissing, eigenlijk ben ik er verdomd trots op dat ik die stap heb gezet. Ga verder niet meer vertellen hoe of wat, probeer het nu een plek te geven en van mij af te zetten. En dat gaat steeds beter.

Ik ga nu mijn hondje uitlaten en slapen.

 

Dus zeg slaap lekker iedereen knufff kusssss

Eerste blog

09-03-2014 21:40

Zo maar eens beginnen met schrijven van mijn eerste blog, met op de achtergrond UB40 bij de top 500 van de 90's van Q Music.

 

Laten we dan ook maar gelijk beginnen met goed nieuws, net contract getekend. Vanaf vrijdag 14 maart as ga ik beginnen met 3 uurtjes vrijwilligers werk bij TerSchorre een verzorgingstehuis. Ik heb er super veel zin in ben nu ook aan het trainen op tijd naar bed te gaan en er ook vroeg uit te komen. Wat aardig lukt moet ik zeggen hihi. Maar moet wel want heb nog een nieuwtje maar dat zeg ik pas als alles in orde is.

Maar dan moet ik wel ook optijd uit bed, dus mooie gelegenheid toch? Verder ben ik druk met mezelf aan de slag gegaan na verschillende tips van mensen om mij heen. Want volgens zeggen was ik niet meer de oude ik en ja die moet terug. Al probeer ik nu wel wat rust in mezelf te vinden want altijd de agressieve en drukke Steef is ook niet alles. En wil gewoon een beetje ja ja een beetje volwassen over komen bij de mensen lukt niet altijd maar doe mijn best hihi. Meestal begin ik de dag met de Jane uitlaten, daarna lekker ontbijten. Dan is het tijd voor de dagelijkse huishouding en de nodige muziek, anders overleef ik t niet lol. Ik eet nu gewoon drie keer per dag joh haha en een stukje fruit tussen door, ja ja kan t wel.

Er komen voor mij nog een paar belangrijke dagen, maanden en hopelijk jaren aan. Maar ga er voor vechten en zeker hard mijn best doen om alles weer terug op de rails te krijgen. Mensen in mijn omgeving maken zich zorgen om mij, omdat ik de laatste maand(en) veel kilo's kwijt ben geraakt en dat vooral in mijn gezicht zeer duidelijk is, nou dat komt omdat ik veel ga hardlopen en vooral heel veel fiets weer op het moment. Er is niks aan de hand met mij.

 

Zo dit was een kort blogje maar ben snel weer terug en dan kan ik jullie misschien meer vertellen over mijn andere goede nieuws hihihih 

 

 

Liefs Stephanie

Trefwoorden

De lijst van tags is leeg.